Pozivamo vas da se ovog ljeta rashladite u Gorskom kotaru uz planinarenje i koktele te ostali bogati program 13. Festivala malina!

Gorski kotar poznat je po obilju bobičastog voća, a u čast tim finim šumskim plodovima u Skradu se održava  trinaesti po redu „Festival malina“. 

Na festivalu će sudjelovati razni izlagači  sa šireg područja Gorskog kotara s naglaskom na svježe maline, bobičasto voće te druge fine slastice pripremljene od malina. Također ćete moći kupiti i druge proizvode poput domaćeg goranskog sira, meda, pripravke od ljekovitog bilja, domaće sokove, vino te originalne suvenire.

Tradicionalno će biti poslužena 50 metarska štrudla.

Ovogodišnji program obogaćen je još s par aktivnosti kao što je planinarenje na  Skradski vrh uz razgled 3 prekrasna fotogenična vidikovca. Kotizacija za sudjelovanje: 50,00 kn (uključuje vođeni obilazak, koktel na Periću, ručak (grah) nakon obilaska i štrudlu od malina).  Prijave za planinarenje na https://bit.ly/2FnxcjG. Na samom festivalu naši najmlađi posjetitelji moći će sudjelovati u zanimljivoj radionici gdje će ih stručan tim upoznati s posebnostima goranskog kraja, divljim zvijerima te će  izrađivati životni svijet od reciklranog materijala, a biti će organizirane i druge aktivnosti za njih.

Doživljaj će upotpuniti „coctail hour“ – ponuda koktela izrađenih od strane profesionalnih barmena na bazi malina na Vidikovcu Perić uz ležaljke uz lounge muziku i  chill atmosferu.

Za dobru atmosferu na samom Festivalu pobrinuti će se izvođači sa harmonikom i gitarom, KUD Ive Jurjević iz Omišlja,  Vokalna skupina DiM Delnice i Folklorna skupina Skračka deca iz Skrada. ,

Festival se održava u Skradskoj dragi koja je okružena šumom i zelenilom tako da će doživljaj ovog eventa biti potpun, kako za velike tako i za male posjetitelje J .

Posjet „Festivalu malina“ možete spojiti s izletom u Zeleni vir i Vražji prolaz koji su samo 5 km udaljeni od Skrada!

Ostanite na noćenju u Skradu i Gorskom kotaru jer vas navečer očekuje rock zabava: od  20 h na programu je WOODROCK: koncert grupe Hladno pivo na otvorenom.

Link na Facebook događaj: https://fb.me/e/8ujrouukG

Link na lokaciju eventa:  https://maps.app.goo.gl/mUDT5R1UnUGeXGvD9

Provedite ispunjen dan uživajući u slasnim goranskim plodovima i prirodnim ljepotama Gorskog kotara uz večernju dozu rocka… grupu HLADNO PIVO