U kategoriji cicibana SK Polet osvojio je odlično drugo mjesto u skijaškom rolanju i skijaškom trčanju…dok je u poretku klubova svih kategorija osvojio visoko četvrto mjesto u skijaškom trčanju te peto mjesto u skijaškom rolanju. U ukupnom poretku u skijaškom rolanju sudjelovalo je 12 skijaša a u skijaškom trčanju 16 skijaša Poleta, rezime je proglašenja najboljih na Sljemenu.

Skijaši i roditelji SK Poleta bili su na proglašenju rezultata u skijaškom rolanju i skijaškom trčanju za sezonu 2022-2023. Kako je istog dana bilo i vatrogasno natjecanje, proglašenju je bilo nazočno nekoliko skijaša i roditelja.

Važno je ovdje navesti rezultate u skijaškom rolanju i skijaškom trčanju. Idemo od najmlađih.

Kod mlađih cicibana prvo mjesto u oba natjecanja ski rolanju i ski trčanju,  osvojio je Gabriel Crnković, dok je treće mjesto, također u oba natjecanja osvojio Matija Jurković. Kod mlađih cicibanki Ida Debeuc osvojila je  prvo mjesto u skijaškom rolanju.

Kod cicibanki prvo mjesto je u ski rolanju osvojila Franka Naglić dok je druga u skijaškom trčanju. Ela Gorupić osvojila je drugo mjesto u ski rolanju.

U kategoriji kadeta Teo Jurković u ski rolanju i ski trčanju osvojio je drugo mjesto, dok je Mateo Gorupić osvojio treće, isto u ski rolanju i ski trčanju.

Kod seniorki i apsolutnoj kategoriji žene, Svetlana Žagar osvojila je drugo i treće mjesto u ski trčanju…

U kategoriji cicibana SK Polet osvojio je odlično drugo mjesto u skijaškom rolanju i skijaškom trčanju…dok je u poretku klubova svih kategorija osvojio visoko četvrto mjesto u skijaškom trčanju te peto mjesto u skijaškom rolanju. U ukupnom poretku u skijaškom rolanju sudjelovalo je 12 skijaša a u skijaškom trčanju 16 skijaša Poleta.

Skijaši Poleta i svi koji ih prate, roditelji, uprava i treneri, vjeruju da se mogu postići još bolji rezultati…Čestitke svim natjecateljima na trudu i postignutim rezultatima…