Skijaši Poleta su protekle subote u SRC Skradska draga održali redovitu skupštinu i druženje nakon toga. Skupštini je prisustvovala većina Skijaša i roditelja te gosti, načelnik Općine Skrad Damir Grgurić, predsjednik DVD-a Skrad Saša Gorupić…

Skupštinu je otvorio predsjednik kluba Goran Naglić, pozdravivši sve prisutne skijaše, roditelje i goste. U izvješću je naglasio:“ Kako djeca odrastaju, s godinama starosti od skijaša se očekuje i više rada, više treninga i ozbiljnosti ako se želi ići u korak s drugim klubovima, jer u starijim kategorijama, od kadeta do seniora,  za dobar rezultat treba raditi cijelu godinu. Kod mlađih kategorija je nešto lakše, no i tu, uz talentiranu djecu koju imamo treba raditi…Svi klubovi krenuli su u pripreme za novu sezonu… tako da i nas očekuje radno ljeto. U svim zadaćama koje nas očekuju molim vas roditelje da se odazovete, da pomognete u radu za boljitak našeg kluba i skijaša koji u klubu. Novca nije dovoljno, tražimo sponzore i dobročinitelje oko nas. Općina nas prati financijski i materijalno i nadam se još većoj potpori u budućnosti, pri nabavi kombi vozila i drugog…“, zaključio je Goran Naglić.

U raspravi po izvješćima sudjelovao je trener Vjekoslav Pintar, rekavši kako su svi skijaši talentirani no treba i raditi cijelu sezonu koja traje skoro 10 mjeseci, za starije skijaše i više…Od roditelja se očekuje da svoju djecu u radu prate i potiču.

Načelnik Općine Damir Grgurić je podržao rad skijaša, obećao sudjelovati u nabavi kombija i više sredstava po skijašu u godinama koje dolaze…

Po prihvaćenim izvješćima podijeljene su nagrade, plakete i pehari. Tako su pehare dobili najbolji skijaš i skijašica u protekloj sezoni, Gabriel Crnković i Franka Naglić…a plakete svi skijaši kluba.

Skupština je nastavljena domjenkom i nogometom na nogometnom igralištu…