U crkvi Sv. Izidora u Divjakama održana je jedina Polnoćka Općini Skrad. Odlaskom župnika iz Skradske župe svetu misu vodio je biskupski vikar za kler Vjekoslav Đapić iz Rijeke.

Kišovito  vrijeme obilježilo je ovogodišnju Polnoćku, obiteljska okupljanja i odlazak na misni obred kojima je obilježen najradosniji kršćanski blagdan, rođenje Isusa. Postavljene jaslice izravno su ukazivale na događaj koji se proslavlja – noć Isusova rođenja i jasnog označavanja da se on rodio u štalici. Stanovnici općine Skrad su najradosniji katolički blagdan Božića, slavljenje Kristovog rođenja, obilježili svečanom pjevanom misom   u crkvi Sv. Izidora u Divjakama.

Misa u Divjakama  dosada je imala obilježje male ili dječje Polnoćke,  koja je bila posvećena mladima. Ovogodišnja misa okupila je velik broj vjernika, koji su se uz, većinom,  epidemiološke mjere okupili u crkvi Sv. Izidora. 

Moto ovogodišnje propovijedi bila je poniznost vjernika prema novorođenom kralju, Isusu. „Dijete u štalici, mali Bog, Božić, Isus došao je na svijet sa namjerom da se nastani među nama, da nas vodi kroz život i zato ga primite u svoje domove…   Papa Franjo poručuje vam  kako svatko od nas treba pristupiti jaslicama i u srcu učiniti čin klanjanja novorođenom Kralju. Svima Vama želim radosnu, mirnu i blagoslovljenu Božićnu noć“,  zaključio je vlč. Đapić misu u Divjakama.

Na misi u Divjakama bilo je puno mladih, djece koja su sudjelovala u misnom slavlju  uz vođenje vjeroučiteljice Katarine Bertović.