Tako je odlučeno na izvanrednoj Skupštini SK „Polet“ ove subote. Dosadašnji predsjednik Robert Cindrić otvorio je Skupštinu, predložio je dnevni red od četiri točke koje su dopunjene izborom zapisničara i verifikacijske komisije.

Prve dvije točke su bile vezana uz raspravu o nalazu Nadzornog odbora od 04.09.2016. te zapisniku Upravnog odbora od 06.09.2016 koju je obrazložio Draženko Žagar koja je potom i usvojena. Prema izvješću klub ima na računu s danom održavanja ove Skupštine oko 11.300,00 kn. Trećom točkom su razriješeni dosadašnji predsjednik i tajnik kluba, kao i članovi Upravnog i Nadzornog odbora.

Četvrtom točkom prišlo se Izboru novog predsjednika i tajnika kluba, te Upravnog i Nadzornog odbora. Za predsjednika je izabran Goran Naglić i tajnika Draženko Žagar. Za članove Upravnog odbora izabrani su Berislav Grgurić, Iva Štivičić i Renato Jurković dok će Nadzorni odbor činiti Helga Grgurić, Mike Friedrich Götzmann i Dražen Marković.

Po izboru novog rukovodstva dogovorena je primopredaja između stare Uprave i Nove, koja bi se trebala odraditi u roku od sedam dana. Novi predsjednik Naglić zatražio je da se pripremi popis opreme koju su skijaši dosada imali i koja je pohranjena u prostoru kluba te zamolio da roditelji skijaša koji više nisu aktivni vrate opremu koju su zadužili prijašnjih godina.

Novo rukovodstvo skijaša sada očekuje rad na popularizaciji skijaškog trčanja među djecom, potraga za trenerom te pripreme za ovu skijašku sezonu koja bi trebala započeti prve subote u 2017. godini.