S prvim proljetnim i ljepšim danima Izletište Zeleni vir službeno je otvorilo svoja vrata. Prvi ovogodišnji gosti posjetili su Izletište koje se nalazi na 300 do 400 metara nadmorske visine.

Šetnica uz Iševnicu, kanjon Vrajžjeg prolaza i spilja Muževa hiža te 70-ak metara visok slap ispred pećine s izvorom imena Zeleni vir, nanovo ushićuju posjetioce Izletišta. Foto aparati su bilježili slike prirode koja se počela buditi, obiteljski albumi će se popuniti pejzažima jednog od najljepših krajolika koje je priroda stvorila u ovom dijelu Hrvatske. Nakon više satne šetnje ugostitelji Šumarije Skrad ugodno iznenađuju posjetioce svojom ljubaznošću kao i ponudom jela i pića u planinarskom domu gdje se možete odmoriti pored objekta ili u lijepo uređenoj sali restorana.

Tijekom ovog mjeseca u Izletištu će se odraditi i poslovi uređenja prilaznih staza kao i asfaltne ceste koja vodi prema njemu a sve kako bi gosti što lakše stigli na izvor života koji puni čovjeka životnom energijom a srce ljepotom netaknute prirode.