Zadnjih tjedana privodili su se kraju radovi na uređenju unutrašnjosti Tranzit restorana. Novi zakupac, gosp. Danijel Vičević – Dino iz Brod Moravica, uz mnogo poteškoća na koje je nailazio tijekom renoviranja unutrašnjih prostora, namjerava kafe bar i restoran otvoriti početkom listopada. Kako sada stoje stvari i vjenčanje proteklog vikenda bilo je neka vrsta generalne probe.

O tome što će biti po službenom otvaranju gosp. Vičević kaže kako će se dobrim marketingom pokušati privući gosti i organizirane grupe, organizirat će se vjenčanja, plesovi i disko večeri, pokušat će se vratiti Tranzitu imidž koji je imao davnih 70-ih, 80-ih godina jer po dobroj ponudi Tranzit je bio poznat i kao „Tanc restoran“. U njemu će biti zaposleni ljudi s ovog područja a u početku radit će 4 do 6 radnika a po potrebi i više.

Ovim potezom i svojom izjavom gosp. Vičević nakon dugo vremena skinut će i Općini Skrad teret koji je nosila na leđima, koji se provlačio na brojnim sjednicama Općinskog vijeća, kako doći do restorana i ponude hrane u samom mjestu. Nadajmo se da će Tranzit, posebno restoran uhvatiti duboko korijenje i održati se u ova teška vremena.

ČESTITKE MLADENCIMA MARTINI I ANDREJU