Skijaši su održali svoju Izbornu skupštinu u Domu kulture. U idućem četverogodišnjem razdoblju skijaše će i dalje voditi Robert Cindrić, tajnica će biti Ivana Briški, blagajnica Klaudija Rupe Rački. Uz njih u Upravom odboru sjedit će još Matija Rački i Vjekoslav Ljubičić.

Nadzorni odbor ćinit će Draženko Žagar, Marinko Damić i Marjan Burić. Po izboru tijela kluba prihvaćeno je izvješće o radu i financijsko izvješće te plan rada i financijski plan. Po izboru tijela kluba prihvaćeno je izvješće o radu i financijsko izvješće te plan rada i financijski plan. Iz izvješća za 2009. godinu razvidno je da skijaši kvalitetno rade, postižu sve značajnije rezultate, u Hrvatskom pokalu su sedmi, no ozljede pojedinih skijaša spriječile su bolji ukupan plasman. Trener Duško Zatezalo dodao je kako je prošla sezona bila i godina bolesti skijaša koja ih je spriječila u postizanju još boljih rezultata.

Financijski klub je pozitivno poslovao te su im prihodi bili 112.770,91 kn, a rashodi 74.997,91 kn. Ostatak na računu je 37.773,44 kn. Kako su pripreme za sezonu 2010./11. započele financijskim planom zacrtan je utrošak od 200.000,00 kn.

Na kraju skupštine načelnik Općine Damir Grgurić rekao je kako je zadovoljan rezultatima koje postižu skijaši, kako je Općina najveći sponzor, no i kako je plan za 2010. godinu preambiciozan u ovoj recesijskoj godini. „Na raspolaganju su vam kombi vozila DVD-a Skrad. Može se uštedjeti pa vas pozivam da to i činite racionalnim trošenjem, krenuvši od prijevoza jer planom ste predvidjeli skoro 40 tisuća kn. Vozila trebate samo tankati…,“ zaključio je načelnik Grgurić. Skupština je zaključena domjenkom za članove, skijaše, roditelje i goste.