Subota je bila dan kada su prvo nastupili skijaši u Ravnoj Gori, a popodne kuglači Skrada i Poleta na kuglani u Skradu.

Skijaši su u okrnjenom sastavu zbog bolesti i povreda postigli malo slabije rezultate nego na zadnjim utrkama. U kategorijama mlađih cicibana drug je bio Stefano Župan, treći Leo Žagar i četvrti Mario Burić. Petra Rupe i Marijana Božić bile su treća i četvrta kod cicibanki. Natali Cindrić bila je treća kod starijih cicibanki a Domagoj Ljubičić drugi kod mlađih dječaka. Stariji dječak Ivan Burić bio je osmi, dok su Manuela Damić i Tea Ljubičić bile peta, odnosno osma. Kadet Luka Rački bio je peti a kadetkinja Elena Cindrić četvrta. U ukupnom poretku Polet je bio peti od osam klubova koji su učestvovali na 13. ptvorenom prvenstvu PGŽ i Općine Ravna Gora.

Kuglači Skrada igrali su s Velebitom II i izgubili 2 : 6 (11 : 13, 3172 : 3214). Pobjede su kod Skrada izborili Sanjin Ruppe i Toni Ribić. U drugoj utakmici Polet je izgubio od prve ekipe Velebita 2 : 6 (11 : 13, 3335 : 3385). Pobjede kod domaćina izvojevali su Dubravko Mance (595) i Vatroslav Skender (583).

U nedjelju u Skradskoj dragi gostovao je Mrkopalj te su pioniri pobijedili 5 : 0, dok su seniori izgubili 1 : 0, a golu je kumovala nesmotrenost u istrčavanju golmana Denisa Abramovića, što je naposljetku bilo neuhvatljivo za domaće nogometaše, te je uz to Vjeran Brenc, kapetan domaćih zbog prigovaranja sucu pred kraj utakmice zaradio crveni karton i vjerojatno tri utakmice neigranja.