Nastup grupe Psihomodo Pop u SRC Skradska draga, koji je okupio nešto manje od 600 posjetitelja, bio je vrhunac subotnjeg jubilarnog 10 koncerta. 1983. godine pojavljuje se sastav, koji svojom beskompromisnom svirkom, žestokim zvukom, scenskim nastupom osvaja prostore bivše države munjevitom brzinom. Frontman grupe Davor Gobac dizao je atmosferu u Skradskoj dragi više od dva sata među šarolikom publikom, mladima i onima koji su odrastali s glazbom grupe koja i danas pali svojim rocknrollom.

U starim, ali i novijim hitovima, publika je mogla uživati više od dva sata. Članovi benda nisu štedjeli glas kao i Davor Gobac, te su svojim glazbenim hitovima Frida, Ja volim samo sebe, Kad sam imao 16, Osjećam se haj, Bejbi, Sve će biti u redu… dobrano zagrijali prisutne u Skradskoj dragi.

Za zagrijavanje noćne atmosfere zadužene su bile dvije predgrupe. Koncert je oko 21 sat otvorio rock bend 4Bulets iz Rijeke. Dobrog starog rocka nije nedostajalo te su po nastupu Psihomodo Popa mladi nastavili guštati uz bend Fanaa iz Rijeke.

Woodrock 10 bio je događaj koji nisu propustili brojni Gorani ali i poklonici dobrog rocka iz šire regije. Udruga mladih „Initium“ je odradila odličan posao, posebno organizacijski ali i svojim odnosom prema svima koji su večernju subotu i dio nedjeljne noći proveli u Skradskoj dragi.

Woodrock 10 bio je najbolji koncert održan u Skradu, organizator može biti zadovoljan jer su i posjetioci osjetili njihovu brigu za njih, od organizacije parkinga, prijevoza gostiju iz centra Skrada te ljubaznosti domaćina…

Što će nam donijeti Woodrock iduće godine čut ćemo ubrzo. Što mladi Skrada spremaju za jedanaesti koncert,…možda Opću opasnost, Prljavce ili Parni valjak…