Publika u popunjenom Domu kulture imala je priliku uživati u pjevanju ženske i muške klape Kastav.

U koncert su publiku uvele, organizator koncerta direktorica TZ Ivana Briški Đorđević te Natali Ribić, koja je ispred Općine Skrad, pozdravila prisutne i zaželjela svima ugodnu večer uz Hreljinske klape i njihovu pjesmu.

U prvom dijelu ženska klapa Kastav otpjevala je pjesme Bilo vavek veselo, Gospodin od onora, Ca je more, Galiotovu pesan, Naranču i Žažaru, kojima su djevojke, žene klape Kastav prikazale svoje pjevačke mogućnosti, od dvoglasja, troglasja i solo dionica tijekom pojedinih pjesama.

U nastavku nastupili su njihovi muški kolege pjesmama Vozila se po moru galija, Kod lepanta, sunce moje, U polju se mala, Šijavicu, Linđo i Ne diraj moju ljubav.

U drugom nastupu žene su otpjevale još Golubice bila, nemoj letit sama, Izišla je zelena naranča, Cetina, Rusolica i Sara per che ti amo dok su dečki izveli pjesme Pod orehon, Projdi vilo, Oprosti, Del tebe i Ružo moja crvena. Obradom pjesama Olivera Dragojevića povukli su publiku da zapjevaju s njima.

Za kraj cure i dečki iz primorskog dijela PGŽ-a su zajedno izvele pjesme I`m gonna sing i Mom zavičaju čime je uz veliki pljesak publike završen jedno i pol satni koncert.