Peti, jubilarni doček na otvorenom u organizaciji portala www.skrad.com, Općine Skrad i TZ Skrad prošao je uz živu glazbu, mnogo pirotehnike i oko 300-tinjak posjetitelja koji su željeli ulazak u 2017-tu dočekati zajedno. Većina prisutnih žitelja i gostiju je oko 11,30 sati, pred ponoć popunila malo parkiralište u centru Skrada što je organizatore učinilo zadovoljnima.

Proslava je započela iza deset sati uvečer kada je dio ugostiteljskih objekata zatvorio svoja vrata.

Skrajani, Bukovčani, Kupjačani, Delničani, Brod Moravičani, Ravnogorci… i gosti Skrada do ponoći su popunili malo parkiralište, glavni mjesni trg te su svi uz kuhano vino, kobasice i dobru glazbu vatrometom ušetali i uplesali u Novu godinu. Uz čestitku vlasnika portala www.skrad.com Vjekoslava Pintara, inicijatora dočeka na otvorenom, u ime sviju iz organizacije, nastavljeno je čestitavanje i vatromet raketa i petardi oko mjesta dočeka a potom se nastavilo plesom do jedan iza ponoći.

Malo parkiralište domaćini i gosti su potom zamijenili centar Skrada u toplijim mjestima kafića i svojih domovima. Ovo događanje, ove godine jubilarno, svakako će se ponavljati narednih godina, jer se uložen trud djelatnika Općine zaista isplatio i svi su našli komadić zadovoljstva. Organizatori su uspjeli okupiti i mlade i starije da sat do dva provedu na otvorenom uz vatru i toplinu jelovih panjeva.

Doček je bio na razini dosadašnjih, dok je živa glazba mogla biti još malo življa, tako su mnogi komentirali ovaj treći doček Nove godine na otvorenom.

Živjeli, sretna vam i zdrava bila Nova 2017. godina.