U okruženju bukove šume skradska udruga mladih „INITIUM“ je odlično odradila sedmi po redu WOODROCK, Šumski koncert, rock koncert na najvišem mjestu u Hrvatskoj, u Skradskoj dragi, sportskom centru podno Skradskog vrha, na 850 metara nadmorske visine. Vrijeme je išlo na ruku mladim skradskim organizatorima udruge Initium te su oni uspješno uz pomoć pet rock grupa, Gluhog Orfeja iz Bjelovara, Lazys raina iz Lokava, Resistancea iz Skrada, Hyenea iz Ravne Gore i Đumbusa iz Duge Rese, držali na okupu preko 300 mladih posjetilaca iz Gorskog kotara i šire do jutarnjih sati.

Uz rock skladbe koje su se svidjele mlađoj publici, odnosno tinejdžerima koncert je prošao u najboljem redu usprkos kojoj pivici više. Rocka, od mekog do teškog, bilo je na pretek te su mladi Gorani, njihovi gosti i oni stariji koji su uz rock odrasli, mogli uživati u dobroj glazbi.

Noć uz glazbu brzo je prošla te je pred jutro Skradska draga ostala prazna. Članovi udruge Initium odlično su odradili svoj dio posla, nitko nije ostao žedan ni gladan, sigurnost je bila dobra kao i atmosfera uz binu gdje su ruke mladih bile većinom u zraku.