Turnir u spomen na Dejana Crnkovića

U Skradskoj dragi odigran je malonogometni turnir „Svi za Dejana“ u spomen na Dejana Crnkovića, na kojem je učestvovalo šest ekipa iz Skrada, DVD Skrad, Initium, Polet, Polet pioniri, Školski i FC Park. Prije turnira članovi ekipa i prijatelji položili su cvijeće i zapalili svijeće na grobu Dejana Crnkovića. Popodnevni turnir okupio je prijatelje nogometa kao i Dejanove školske prijatelje koji su s njim proveli mnoge lijepe dane.

Uz prisustvo obitelji Crnković turnir je odisao lijepim potezima na terenu, usprkos puknuća jedne Ahilove tetive i lakše povrede mišića.

Na kraju turnira proglašeni su pobjednici te je prvi bio DVD Skrad s 12 bodova, drugi Initium i treći Polet s 8 bodova, četvrti Polet pioniri i peti Školski s 5 bodova dok je posljednje šesto mjesto pripalo FC Parku. Završetkom turnira nastavljeno je druženje do kasnih večernjih sati.

Kuglački turnir narodnim načinom

U Kuglani Zeleni vir održan je kuglački turnir narodnim načinom kojem se odazvalo deset ekipa, Kupjak, Du je to, Katarinčini, Bubamarke seniorke, Planinari, Play, DVD Skrad, Školski, Initium i Teheran.

Nakon zanimljivog šest satnog kuglanja uz mnoštvo dobrih bacanja ali i fulanja ponajboljih kuglača te zanimljivih opaski tijekom turnira, ove je godine pobjeda na turniru konačno pripala ekipi Teheran, koji su je vrlo bučno i proslavili. Drugo mjesto je pripalo mladima iz udruge Initium, a treće mjesto osvaja ekipa Školski, također po prvi put.

Na turniru je nastupila i ženska ekipa Bubamarke seniorke koje su osvojile sedmo mjesto. Uz domaći fažol i piće svi su na kraju zadovoljni otišli svojim kućama.