U 1. Županijskoj omladinskoj ligi pionira – skupina C u kojoj nastupa sedam goranskih klubova Goranka, Željezničar, Snježnik, Vrbovsko, Mrkopalj, Risnjak i Polet nakon odigranih šest jesenskih utakmica mladi nogometaši Poleta su prvi put od kako nastupaju u županijskom natjecanju pionira na čelu ljestvice. S pet pobjeda i jednom neodlučnom utakmicom, s 16 bodova i gol razlikom 24:3, zasluženo su prvaci jeseni skupine C.

Uz vođenje trenera Arsena Štimca i Leonarda Margete tijekom ove jeseni u ekipi su igrali Vedran Jauk, Dario Injić, Dario Injić, Leopold Jurković, Domagoj Ljubičić, Lovro Tomljanović, Sven Štefančić, Filip Sveticki, Josip Medved, Dominik Brajdić, Darin Brajdić i Dorijan Karačić. Uz njih vrijedno rade i treniraju i mlađi igrači, Marcel i Patrik Margeta, Dario Mikešić, Mateo Kruljac i Antonio Rončević.

Do jesenjih prvaka mladi Poletovci došli su dobrim igrama kako kod kuće tako i u gostima. Većina je igrača već pet godina zajedno te se rad u tom razdoblju ove godine naplatio na najbolji mogući način. Mladi Poletovi igrači zimu će prezimiti na prvom mjestu…