Prodavaonica prehrane u centru Skrada, u prizemlju Doma kulture, Viktorija pred desetak je dana zatvorila vrata. Zakupac Milorad Zorić zatvaranje trgovine obrazložio je prijelazom u sektor ugostiteljstva i potpunim posvećivanjem poslovima u restoranu i kafiću Viktorija.

Zatvaranjem trgovine nastao je jaz u kojem su desetak dana trgovine Valentin preuzele vodeću ulogu u opskrbi Skrajana. Desetak se dana živjelo u očekivanju tko će preuzeti punkt u centru Skrada. Zainteresirani su bili Ingro d.o.o. Delnice i Trgovina Krk d.d. Malinska.

Na kraju, za Skrad bolje jer dobro je da postoji konkurencija trgovaca, prostor je preuzela tvrtka Trgovina Krk koja je proteklog tjedna preuzela trgovinu i svoja vrata otvorila prošlog petka. Skrad će tako opet imati tri trgovine prehrane i nadajmo se da će konkurencija među njima dovesti do boljih jeftinijih cijena pojedinih potrepština. Radno vrijeme je svaki dan od 6 do 20 sati osim nedjelje od 7 do 12 sati.

Prva šetnja novom trgovinom otkriva da su kruh i krušni proizvodi za oko kunu skuplji no dosad. No vrijeme će pokazati kako će se cijene kretati.