Uz Dan Općine Skrad održan je kuglački turnir na kuglani Zeleni vir u Skradu, na kojemu su učestvovale amaterske ekipe potpomognute s maksimalno dva registrirana igrača. Ekipe iz Skrada, Šumarija Skrad, DVD-a Skrad, Teheran, Pali pilu, Školski, WGW, Initium i Slatki greh igrali su narodnim načinom 10 puta 30 bacanja.

Nakon petosatnog nadmetanja osam ekipa, igrajući narodnim načinom, pobijedila je ekipa Šumarije Skrad s oborenih 671 čunjeva, druga je bila ekipa Teherana s oborenih 661 čunjeva i treća ekipa Pali pilu s 636 čunjeva. Ovogodišnji turnir bio je vrlo interesantan, do kraja neizvjestan jer je zadnjih 6 bacanja šumara Zlatka Marincla odlučilo pobjednika. Značajka ovog turnira je i nastup, prvi put na turniru, ženske ekipe Slatki greh koje su uljepšale ukupnu sliku ovogodišnjeg događanja.

Posebno su rezultatom bili zadovoljni kuglači Teherana koji su i najbučnije proslavili svoje drugo mjesto. Tragičar prošlogodišnjeg turnira Dubravko Mance pobjedu svoje ekipe posebno je proslavio uzdignutim palcem. Pehare pobjednicima predala je Silvana Štimac, supruga Antona Štimca, zakupca kuglane i kafea Play koji su odlično organizirali ovogodišnji turnir.