U idućem četverogodišnjem razdoblju NK „Polet“ vodit će Josip Crnković. Tako su odlučili članovi skupštine na sastanku u Lovačkoj sobi Doma kulture nakon što je kompletna Uprava s predsjednikom Borom Tomićem dala ostavku. Na mjesto sportskog direktora imenovan je Dražen Marković, tajnik je Vjekoslav Pintar te članovi Goran Naglić i Hrvoje Đaković.

Na početku skupštine izvješća o radu podnijeli su predsjednik Boro Tomić i direktor Josip Crnković. Usprkos slabijim rezultatima klub je na stabilnim nogama, igračkog kadra je dovoljno, no uz više rada i zalaganja u budućnosti rezultati bi trebali doći. Polet je po igračkom kadru jedan od najmlađih klubova te će vremenom i većim iskustvom rezultati biti bolji.

Financijski klub je, uz prihode od 97,8 tisuća kn, rashode od 87,8 tisuća kn i ostatak sredstava od 10 tisuća kn klub uspješno prebrodio recesijsku 2010.-tu godinu. Uz prihvaćanje izvješća o radu u raspravi je istaknuto kako se klub brine o igračima, ponajviše time što su svi igrači osigurani od nezgoda koje ih mogu snaći na igralištu tijekom natjecateljske godine. Završetkom skupštine održano je druženje članova kluba i dogovori o početku priprema za proljetni dio nogometne sezone.

NOVI I STARI PREDSJEDNIK