U subotu i nedjelju odigrane su uz proslavu Dana Općine Skrad na igralištu Skradska draga utakmice nogometnog turnira, koji je posvećen prerano od života otrgnutom, Mariu Nagliću – Jogi, nogometašu Poleta. Prvog dana u dopodnevnim satima delegacija NK Poleta s obitelji Naglić i mještanima Brod Moravica položila je cvijeće i svijeće na grob Maria Naglića.

U popodnevnim satima prvo su igrali veterani NK Goranke i seniori Poleta a potom u drugoj utakmici veterani Brod Moravica i veterani skradskog Poleta te su nakon 2 puta po 35 minuta igre utakmice završile pobjedama veterana Goranke 2:1 i veterana Brod Moravica 3:0. Drugog dana, 8. kolovoza za treće mjesto igrali su veterani Poleta i seniori Poleta koju su dobili seniori 3:1, dok su prvo mjesto osvojili veterani Goranke pobijedivši s 3:1 veterane Brod Moravica.

Utakmice su sudili Darko Štimac iz Delnica i Paul Jedriško iz Mrkoplja. Prve tri ekipe nagrađene su peharima koje su podijelili članovi obitelji Naglić a najboljim igračem turnira proglašen je, drugu godinu zaredom, Rudolf Renka iz Goranke.

Obitelj Naglić ovim se putem najiskrenije zahvaljuje Općini Skrad, NK Polet i svima koji su na taj način, memorijalnim turnirom, pridonijeli sjećanju na njihovog sina i brata, koji čuvaju njegov lik i djela u svojim mislima i sjećanjima.