Nogometaši Poleta započeli su pripreme za novu sezonu. Na prvo okupljanje odazvalo se petnaestak nogometaša koji su pod vodstvom trenera Vjekoslava Ljubičića odradili prvi trening. Već na prvi pogled vidjelo se da su željni lopte te je uz trčanja lopta bila u prvom planu. Po riječima Ljubičića igrači će najviše raditi na kondicijskoj pripremi jer od nje ovisi kasnije i sama igra. Dobrom fizičkom pripremom ublažit će se tehnički nedostaci koje igrači imaju. Do prve utakmice Kupa u kojem gostuju kod Željezničara iz Moravica odradit će manji dio pripremnih treninga pa ni ne očekuju mnogo od te utakmice, jer kako kaže trener „ekipa je mlada, trebat će dosta uigravanja te bi dobar rezultat i prolaz u drugo kolo bio iznenađenje. No neće se predati bez borbe i požrtvovnosti…“ Za seniorsku ekipu registrirano je 25 igrača što bi trebalo prvom sastavu dati dodatni motiv u nastupajućoj sezoni koja započinje prve nedjelje u rujnu.

Skijaši Poleta su nakon tri tjedna samostalnih priprema tijekom kojih su radili po danom programu nastavili rad za predstojeću skijašku sezonu. Osim trčanja, vožnje bicikla, imitacije radi se na rolerima gdje se koriste obližnje skradske ceste. Uskoro ih očekuju prvi nastupi, natjecanja na rolerima. Krajem mjeseca kolovoza čeka ih Platak, zatim Oroslavlje pa potom domaći nastupi u Brod Moravicama, Skradu i Ravnoj Gori. Početku ovog pripremnog perioda odazvalo se petnaestak skijaša koji rade pod paskom trenera Duška Zatezala.

Jedni i drugi od nove sezone očekuju bolje rezultate, nogometaši lagani uspon na ljestvici druge županijske lige a skijaši zadržavanje prošlogodišnjih rezultata uz još poneko novo lice na pobjedničkim postoljima.