Redovnu skupštinu održala je udruga Društvo naša djeca Skrad. Skupštinu je otvorila predsjednica Nikolina Crnković Đorđević rekavši kako je korona kriza djelom poremetila aktivnosti udruge, no nije ih zaustavila.

Izvješće o radu udruge je kroz PPT iznijela Ivana Poljančić Beljan rekavši kako je rad s djecom vrlo izazovan i lijep. Nabrojila je potom brojne aktivnosti koje su se održavale tijekom 2019 godine i prva dva mjeseca 2020., od prikazivanja filmova, čitanja priča, likovnih i oblikovnih radionica, kazališnih i lutkarskih predstava, maškara…

Financijski udruga je raspolagala s nešto više od 11 tisuća kn, dok su rashodi bili oko 3,5 tisuća kn. Udruga je dio prikupljenih sredstava izdvojila i za pokrenutu akciju za Borisa Majetića…

U planu rada za ovu godinu zbog korone neke aktivnosti nisu se održale no planiraju se održati filmske i kazališne predstave te dječje igre u Skradskoj dragi…te razne radionice. Sve te aktivnosti ovisit će i o epidemiološkoj slici u narednom razdoblju.

Financijskim planom ove godine udruga je planirala prihode od oko 11 tisuća kn za realizaciju planiranih aktivnosti.

Na kraju Skupštine gošća Društva naša djeca iz Ravne gore, Dragica Dožaić, prezentirala je kako radi udruga iz Ravne Gore i njihove primjere dobre prakse.