Skradska draga bila je mjesto trećih dječjih igara Općine Skrad uz proslavu Dana Općine 2018. godine. Između 14,30 i 16,30 sati, po ugodnom i lijepom ljetnom vremenu, na igralištu NK Poleta okupilo se preko 30-ak najmlađih Skrajana i djece iz drugih susjednih Općina. Igre su organizirale članice udruge Društva naša djeca Skrad.

Djeca su bila starosti od 3 do 14 godina podijeljena u nekoliko starosnih kategorija. Oko 15 sati započele su igre najmlađih te se započelo, poligonom s provlačenjem kroz rolo tunel, ubacivanjem malih loptica u amperiće, skakanjem u vrećama, povlačenjem konopa te vatrogasnoj vježbi s brentačama, tko će prvi srušiti pvc bocu.

Pobjednici, prvih troje, po kategorijama su bili do pet godina, Ela Gorupić, Sara Mance i Petra Grešel, do osam godina Ivano Bajt, Lea Štimac i Lucija Grgurić, od devet naviše Ana Marie Ralić, Borna Oblak i Luka Bertović. Svi natjecatelji primili su zlatne medalje i prigodni slatki paketić iz ruku organizatorica, članica udruge Društvo naša djeca Skrad, dok je program podržao ozvučenjem Vjekoslav Pintar. Treće Dječje igre pratili su i bodrili roditelji, djedovi i bake, studenti i školarci…