U Skradskoj dragi uz djelomično oblačno i toplo vrijeme odigran je lokalni nogometni derbi u Skradskoj dragi. Polet je ugostio Goranku iz Ravne Gore. U dobroj i požrtvovnoj igri domaći nogometaši zadnjim zviždukom suca Bošnjaka su golom Grgurića zasluženo pobijedili rezultatom 1:0. Goranka je imala laganu premoć na terenu no domaći su igrači borbenošću i požrtvovnom igrom sačuvali svoj gol. Jedini gol zabio je Grgurić nakon izvedenog prekida i ubačaja s desne strane gostujućeg dijela igrališta u 36 minuti utakmice.

Utakmica je obilovala prekidima i pritiscima, uglavnom gostiju na suca Bošnjaka, tako da je sudac s dosta žutih kartona kaznio igrače obiju ekipa. Ovom pobjedom Poletovi igrači dokazuju sebi da se požrtvovnošću i borbenošću može doći do rezultata. S sedam bodova odmakli su se od dna tablice i pomalo vraćaju gledatelje na utakmice u Skradskoj dragi.

Pohvale zaslužuju kod domaćina, posebno golman Košmrlj te danas stup u obrani Grgurić kao i svi ostali igrači koji su dali velik doprinos današnjoj pobjedi. Usprkos dobroj igri u obrani i sredini terena Ravnogorci nisu imali izrazitih šansi za gol već su iz nekoliko polušansi ugrozili danas odličnog vratara domaće momčadi.