Subotnje kuglačke utakmice donijele su pobjedu Poletu i poraz Skradu. Polet je rutinirano odigrao protiv Amatera iz Karlovca dok je Skrad platio danak neiskustva protiv Kleka iz Ogulina, naime do pobjede ih je mogla dovesti malo bolja igra zadnja tri igrača, M. Ribića, Močana i Ruppea. Polet je pobijedio 6:2, dok je Skrad izgubio 5:3.

Poletovi igrači Mance, Štimac, Pezerović i Jeličić dobili su svoje protivnike, dok su Skender i Vic izgubili. S ukupno 38 čunjeva više osigurali su visoku pobjedu 6:2. Standardno su odigrali svi Poltetovi igrači, dobivali ili gubili, jedino Štimac je imao oscilacije, od vrhunske igre do igre za plakat, kako kažu navijači Poleta, no ipak je jedno drvo više prevagnulo u njegovu korist. Na treninzima ruši uglavnom najviše, dok na utakmicama koje igra oscilira. Jučer je po setu rušio 137, 116, 171 i 118, ukupno 542.

Skrad je u Ogulinu odlično počeo i poveo 3:0, a nakon toga su kola krenula nizbrdo. Pobjedili su T. Rupe, T. Ribić i Gorupić, dok su visoke poraze uknjižili M. Ribić, Močan i S. Ruppe tako da su kuglači Kleka na kraju imali 82 čunja prednosti. Prva tri igrača stvorila su prednost od 92 čunja što je skoro istopio Buk protiv M. Ribića. U zadnji par ušli su Skrajani s 4 čunja prednosti no Bukova odlična igra podigla je igrače Kleka dok Skrajani više nisu našli igru kojom su mogli skinuti favorizirane Ogulince.

Nedjeljni dvoboj nogometaša Poleta s lokvarskim Risnjakom odigrao se po klizavom i teškom terenu. Bolje su se snašli nogometaši gostiju koji su uz greške domaćih igrača u prvom dijelu poveli s 1:0, da bi u drugom dijelu utakmice postigli još dva pogotka i s 0:3 odnijeli bodove iz Skrada. Polet bez nekoliko kažnjenih i ključnih igrača nije prikazao igru koja bi zadovoljila. Još u fazi centra igrališta igra nečemu liči no u fazi obrane i napada Polet nema igre, vezne linije kao i igrača koji bi bio sposoban zabiti gol.