Nogometaši Poleta srušili su u lokalnom derbiju favorita i pretendenta na drugo mjesto 2. županijske lige Goranku iz Ravne Gore. Utakmica je završila rezultatom 3:2, u kojoj su golove za domaćina dali Mrvoš, T. Brenc i Štajduhar dok su za goste zabili Renka i Valenčić.

Prvo poluvrijeme je proteklo u boljoj igri gostiju koji su rano poveli 2:0 golovima Renke i Valenčića u kojem su gostujući igrači dominirali u pas igri i brzini.

Drugo poluvrijeme pripalo je domaćim nogometašima koji su se polako oslobodili pritiska gostiju, obrana je djelovala sigurnije, napadi gostiju su prekidani na sredini igrališta te je lopta sve više dolazila pred gol gostiju. Polet polako stvara šanse te sredinom drugog dijela golom Mrvoša smanjuje vodstvo gostiju. Nekoliko minuta kasnije nakon prekršaju na R. Štimcu T. Brenc iz jedanaesterca izravnava rezultat. Ubrzo Polet postiže i treći gol iz nabačene lopte u kazneni prostor gostiju koju Štajduhar glavom prosljeđuje u desnu stranu vratiju te Polet dolazi do vodstva od 3:2.

Gosti su pokušavali doći do izjednačenja no završnicu utakmice je obrana Poleta odigrala sigurno. Polet je zadnjim zviždukom suca došao do pobjede nad trećeplasiranom momčadi 2. županijske lige.

Domaći su nogometaši ove subote pružili dobru igru iako se osjetilo neigranje Kesića i D. Štimca u obrani domaćih. Usprkos tome borbenošću uzeta su još tri boda, uz ove nedjelje jaku podršku navijača koji su zajedno s igračima proslavili po utakmici treću pobjedu i vjerojatno odlazak s dna ljestvice koju će prepustiti Snježniku iz Gerova.