Nogometaši su čekali i dočekali prvu pobjedu u ovoj sezoni. Žrtva je bila drugoplasirana ekipa Grbci 2000. Utakmica je završila rezultatom 3:2, u kojoj su golove za domaćina dali Ožbolt, Štajduhar i Mrvoš, dok su za goste poentirali, iz jedanaesterca Butorac i Grgurić.

Prvo poluvrijeme je proteklo u naizmjence rastrganoj igri, bez golova i izrazitih šansi u kojem golmani nisu imali previše posla. Početak drugog poluvremena je pripao domaćim igračima koji su ubrzo poveli golom Ožbolta te dvadesetak minuta kasnije Štajduhar povećava vodstvo domaćina.

Tada Polet staje, te uplašen ranijim slabijim igrama u dosadašnjem dijelu prvenstva kada su druga poluvremena uvijek pripadala gostujućim ekipa, ubrzo u desetak minuta prima dva gola.

No ove nedjelje nije se ponovilo isto, već u zadnjim minutama utakmice iz jedne kontre Mrvoš postiže europski gol s nekih 18 metara od vratiju gostiju. Do kraja utakmice Poletovci su uspjeli sačuvati pobjedu te su se tako osladili pobjedom nakon sušnih 16 kola bez pobjede.

Navijači su ove nedjelje napokon mogli malo uživati u golovima domaće momčadi, jer broje se golovi a ne igra. Borbenosti i hrabrosti ove nedjelje bilo je više nego u dosadašnjim utakmicama ali i sreće koja ih je pratila. Suđenje je bilo prosječno.