Nogometaši Poleta održali su svoju godišnju skupštinu proteklog petka uz nazočnost načelnika Općine Skrad Damira Grgurića te gostiju i donatora kluba. Skupštinu je otvorio predsjednik Josip Crnković koji je nakon pozdrava svim prisutnim igračima i gostima iznio izvješća, o radu kluba i financijsko.

Iz izvještaja je vidljivo da je Općina Skrad tijekom 2011. godine za rad NK Polet osigurala 90.000,00 kn. Općina Brod Moravice je potpomogla rad kluba sa 500,00 kn, a navedena sredstva su prvenstveno utrošena za organizaciju memorijalnog turnira Marija Naglića-Joge. Na osnovu zahtjeva za pomoć u radu NK Polet Skrad Primorsko goranska županija je za nabavku potrebne opreme i sportske odjeće i obuće osigurala 3.000,00 kn. dok je GNK Dinamo sa gosp. Zdravkom Mamićem donirao iznos od 25.000,00 kn, te sa njima polagano stvaramo suradnju na i na sportskoj razini. Nadalje, klub je donirala i Autocesta Rijeka-Zagreb d.d. u iznosu od 5.000,00 kn kao i automehaničarski obrt BAR iz Delnica vl. Roberta Markovića, koji je kupnjom trening majci pomogao klubu. „Ovogodišnji prihodi kluba povećani su u odnosu na prošlu godinu, te su ta uvećana sredstva značajno utrošena u infrastrukturu objekta i navodnjavanje igrališta. Oličena je zgrada, nadstrešnica, unutarnje prostorije, nabavljena perilica rublja i alat koji nam je bio potreban za održavanje objekta. Pribavljeni su stolovi i klupe. Na igralište je dovedena voda za navodnjavanje i pribavljen je dio opreme za navodnjavanje. U dogovoru sa općinom pored igrališta instalirali smo kontejner koji će nam poslužiti kao ostava za alat te isti u ovoj godini moramo u potpunosti staviti u funkciju,“ zaključio je Crnković.

O rezultatima pionirske i seniorske ekipe izvješće je podnio direktor kluba Dražen Marković koji je istaknuo kako je ostvaren cilj postojanja kluba i normalnog funkcioniranja uvođenjem mlađih igrača u seniorsku ekipu. Seniorski kadar broji 23 igrača dok u pionirima nastupa oko 16 igrača i s njima trenira još pet-šest mlađih igrača. Klub ima tri trenera koji rade s ekipama. Rezultati bi mogli biti bolji od mjesta na tablici druge županijske nogometne lige no ekipa je mlada te se očekuje napredak u dogledno vrijeme.

Gost skupštine načelnik Damir Grgurić pohvalio je rad kluba, rekao je kako su izvješća realna, kako ima puno mladosti u klubu. Uz to upozorio je na nekoliko neugodnih događanja na prostoru SRC uz oštećivanje imovine te krađe ambalaže, pritom upozorivši odgovorne u klubu da se to više neće tolerirati kao ni nadoknađivati šteta iz sredstava Općine. „Moramo se naučiti da je Skradska draga naša imovina i o njoj se svi trebamo brinuti,“ zaključio je Grgurić. Uz prihvaćanje zaključnih riječi načelnika Grgurića na kraju skupštine uprava kluba pozvala je udruge, mještane Skrada i pojedince na odgovornost pri korištenju prostora SRC Skradska draga, na čuvanje infrastrukture, jer brigom se pomaže i olakšava napredak i razvoj mlađim naraštajima i klubu.