Nedjeljna popodnevna utakmica Poleta i Željezničara iz Moravica završila je rezultatom 2:2, u kojoj su domaći igrači lovili zaostatak od 0:2 iz prvog poluvremena. Golove za goste su dali Musulin i Frković u 14 i 25 minuti, a za domaćina Štajduhar i S. Štimac. Utakmica je u prvom poluvremenu bila tvrda i teška u kojem su se gosti bolje snašli i iskoristili svoje prilike, dijelom zbog grešaka i nespretnosti domaćih igrača.

Drugo poluvrijeme donijelo je puno zanimljiviju igru u kojoj su domaći pokazali da znaju i mogu igrati dobar i dopadljiv nogomet. Takva igra je urodila plodom te su u 55 i 90 minuti poravnali rezultat. Domaći nogometaši imali su više izglednih prilika u kojima je gostujući vratar ili nespretnost domaćih igrača ili stativa spriječila golove.

Sve danas viđeno upućuje na pomak u igri, zalaganju i čvrstoći koju su pokazali domaći nogometaši. Da danas gosti nisu imali podršku sudačkog dvojca iz Mrkoplja, Ivana Jakovca i naročito pomoćnika Valentina Jakovca (jer tri ulaska iz druge linije domaćih igrača, uz pasivno zaleđe Poletovog igrača, ali i nervoza koju je glavni sudac unio među domaće igrače) rezultat bi zasigurno bio povoljniji za domaći Polet.

No sudačke odluke se ne mogu mijenjati te su na kraju obje ekipe bile zadovoljne, no Polet je u sljedećih nekoliko utakmica ostao bez isključenog Gorana Kesića, jednog od danas ponajboljih igrača Poleta. Uz dobru igru Polet treba poraditi i na psihološkoj pripremi igrača ali i trenera jer domaći Ljubičić također je isključen zbog prigovaranja sucima. Ovakvim igrama Polet očekuje i poziva svoje simpatizere i navijače u Skradsku dragu.