U Skradskoj dragi protekle subote održan je boćarski turnir te nogometni Memorijal Mario Naglić Joga.

Na boćalište je izašlo dvanaest ekipa koje su bile podijeljene u četiri grupe te su se nakon razigravanja naprijed plasirale ekipe Malo vitra, Moravačka sela, Stari Lazi, Steyman, Inter, Hribac, Ravna Gora i Marko Joja. Nakon četvrtfinalnih borbi u polufinale su se plasirali Inter, Ravna Gora, Stari Lazi i Malo vitra. U finalu su na kraju cjelodnevnog nadmetanja igrali Inter i Ravna Gora te za treće mjesto Stari Lazi i Malo vitra. Pobjednik ovogodišnjeg boćanja je Inter, drugi su Ravnogorci, treći Stari Lazi i četvrti ekipa Malo vitra te su nagrađeni peharima, medaljama i novčanim nagradama. Tijekom dana održano je natjecanje u izbijanju i bližanju te su pehare osvojili Vjekoslav Mance iz Žrnovca te Hrvoje Đaković iz Skrada.

Paralelno s boćanjem odigran je tradicionalni turnir Mario Naglić Joga u nogometu na kojem su nastupile ekipe Poleta, Goranke, Gomirja i Željezničara. U kvalifikacijama Polet je pobijedio Gomirje 3:=, dok je Goranka dobila Željezničara s 4:1. U utakmici za treće mjesto gomirje je pobijedilo Željezničara s 3:1, dok je Goranka pobijedila u finalu Polet s 1:0. Najboljim igračem je proglašen Dorijan Mihalić iz Gomirja a golmanom Domagoj Vidas iz Goranke.

Organizaciju cjelodnevnih događanja u Skradskoj dragi su vrlo uspješno odradili članovi Kuglačkog kluba Skrad i NK Poleta Skrad a nagrade su osigurali Općina Skrad, KK Skrad i NK Polet.

Sve slike s današnjeg događanja su na Facebook stranici Skrad.com