Nastup grupe Hladno pivo u SRC Skradska draga, koji je okupio nešto manje od 500 posjetitelja, bio je vrhunac subotnjeg 11 koncerta. Hladno pivo ili skraćeno HP je hrvatski rock sastav koji se na sceni pojavio krajem osamdesetih u zagrebačkom predgrađu Gajnice, da bi već devedesetih postao najpopularniji hrvatski punk rock sastav.

Hladno pivo zbog kritičnog stava prema vladajućem ustroju društva, u svom stvaralaštvu često ismijava lokalne društvene običaje i uvriježene norme ljudskog ponašanja. U glazbenom smislu obilježava ih jednostavan punk rock stil koji je kasnije donekle ublažen prijemčljivijim rock zvukom… Okupljenu goransku mladost HP-ovci su digli u zrak hitovima “Zimmer Frei”, “Okrenite drugi obraz”, Šamar”, “Teško je ful biti kul”, “Ljetni hit”, “Samo za taj osjećaj”, “Soundtrack za život”, “Štrajk”, “Cirkus”, “Čekaonica”…

Milan Kekin Mile (vokal), Zoran Subošić – Zoki (gitara), Mladen Subošić – Suba (bubnjevi), Krešimir Šokec – Šoki (bas-gitara), Milko Kiš – Deda (klavijature) oduševili su mlade i starije fanove rocka u Skradskoj dragi  svojom beskompromisnom svirkom, žestokim zvukom, scenskim nastupom. Frontman grupe Mile Kekin  dizao je atmosferu u Skradskoj dragi više od dva sata među šarolikom publikom, mladima i onima koji su odrastali s glazbom grupe…rockenrola…

Za zagrijavanje noćne atmosfere zadužene su bile dvije goranske predgrupe, grupe COMPASS i Bad Example.  Koncert je započeo u ranim večernjim satima, već prije osam sati.   Dobrog starog rocka nije nedostajalo te su se po nastupu Hladnog piva mladi još jedno vrijeme zadržali  na šanku a potom razišli svojim kućama. Šteta jer prekrasno vrijeme nudilo je feštu do jutra, no covid mjere su mjere.  

Woodrock 11 bio je događaj koji nisu propustili  poklonici dobrog rocka ali i Gorani kojima u vrijeme covid krize fali zabave. Udruga mladih „Initium“ je odradila odličan posao, posebno organizacijski ali i svojim odnosom prema svima koji su večernju subotu i dio nedjeljne noći proveli u Skradskoj dragi.

Što će nam donijeti Woodrock iduće godine, što mladi Skrada spremaju za dvanaesti koncert,…saznat  ćemo ubrzo.