Automobilist Marko Cavor i skijaš Davor Fabijančić ponovili su uspjeh iz 2010. godine, pobjednici su Otvorenog prvenstva Ravne Gore „GO-KO 2012“ u auto utrkama u disciplini rally druge kategorije – skijeringu koje je organizirao Auto klub Ravna Gora. Cavor i Fabijančić (Zastava Yugo – 2.05.831) pobjednici su skijeringa u dužini od 1360 metara koji je u organizaciji AK ”Ravna Gora” održan na stazi Hribac – Hlevci, na dijelu prometnice koja spaja Skrad i Ravnu Goru.

Drugo i treće mjesto osvojili su goranski vozači Zdenko Oblak i Sanjin Bajt (Peugeot 205 – 2.10.671), te Milivoj Juranić i Igor Barić (Dacia Duster – 2.11.733). Natjecateljski parovi bili su raspoređeni u tri klase prema snazi i karakteristikama vozila, do 1600 ccm nastupilo je pet vozača, do 2000ccm jedan vozač, dok je s vozilima s 4×4 pogonom nastupilo dvoje vozača. Natjecanje je završilo sedam posada koje su odvozile stazu od 1,36 kilometara u dvije utrke, dok je vozač Tomislav Muhvić (WV Golf) u drugoj vožnji sto metara prije cilja sletio s ceste, udarivši u stablo, srećom bez povreda.

Posljednjih godina skijering sve više privlači pažnju goranskih vozača, kao i gledatelja koji uživaju u toj skijaško- automobilističkoj disciplini. Riječ je o specifičnoj kombinaciji automobilizma i skijanja u kojoj automobil na do osam metara dugom užetu vuče skijaša po zadanoj stazi. I vozač i skijaš opremljeni su zaštitnim kacigama. Na pogonskim kotačima vozila obvezne su zimske gume, ali nije dozvoljeno korištenje lanaca ili čavlerica. Na žalost stotinjak gledatelja u subotnjoj utrci je sudjelovalo osam automobila. Završetak maškara spriječio je dolazak više vozača na današnju utrku, no ako vrijeme bude povoljno već bi se iduće subote na ovoj atraktivnoj dionici mogao skupiti veći broj vozača i skijaša.