Predzadnju utakmicu do kraja 2. ŽNL nogometaši Poleta su kod kuće izgubili rezultatom 2:6. Poveli su gosti preko Bakovića i Butorca s 0:2 u 11 i 35 minuti, domaći su smanjili golom Abramovića u prvom poluvremenu. U nastavku gosti golovima Perkovića i Spajića u 47 i 54 minuti povećavaju vodstvo na 1:4. Abramović u 64 minuti smanjuje na 2:4 iz jedanaest metara, dok konačni rezultat 2:6 postavljaju Perković i Petrc.

Današnji susret odigran je u obostrano korektnom ozračju sve do 80 minute kada je gostujući igrač Matijević preoštro startao na domaćeg igrača Knausa. U prekidu igre prvo Knaus nasrče na Matijevića i tada dolazi do trke po terenu u kojoj sudjeluje više gostujućih i domaćih igrača koji su si uzeli pravo suca, no bez udaranja jednih ili drugih.

U istoj minuti domaći igrač Mladen Tomljanović, s klupe za rezerve, trči prema glavnom sucu Pajiću i hvata ga rukama za vrat, nakon čega dobiva crveni karton. Smirivanjem stanja na terenu gostujući igrač Matijević dobiva žuti karton kao i Knaus zbog nastraja na istog igrača. Potom Knaus dobiva i drugi karton zbog pljeskanja sucu te Polet ostaje s igračem manje na terenu. U samoj utakmici domaći igrači nisu imali previše sportske sreće jer su kod prva dva gola promijenili smjer lopte koje su ušle u gol.

Do samog prekida u 80 minuti suci su vrlo dobro vodili utakmicu, no prekidom u 80 minuti glavni sudac mogao je i bolje reagirati te spriječiti incident koji se dogodio tijekom te sporne dvije minute.

U svakom slučaju igrači bi trebali znati da je sudac, pogriješio ili ne, glavni na terenu i da svoje odluke neće mijenjati. Ovakvim scenama i pogrdnim riječima koje su krenule prema glavnom sucu ove utakmice, koja je već bila riješena u korist gostiju koji su pokazali bolju igru tijekom cijelog susreta, navijači nisu bili na visini zadatka…jer su do prekida kazališno gledali utakmicu…a potom osuli „DRVLJE I KAMENJE“ na glavnog suca što je jedna žena među malobrojnim posjetiocima današnje utakmice komentirala kako domaći navijači imaju stvarno dobar repertoar psovki koje još nije čula.

SUCI UTAKMICE SLIJEVA TROŠELJ, PAJIĆ I RADULOVIĆ

GOL ABRAMOVIĆA IZ PENALA

GOLOVI GOSTIJU IZ GREŠKI DOMAĆIH IGRAČA

MLADEN TOMLJANOVIĆ TRČI PREMA GLAVNOM SUCU