U Skradskoj dragi odigran je derbi začelja 2. županijske lige između domaćina Poleta i gosta iz Baške, Vihora. Vrijeme za igru nije bilo naklonjeno igračima jer se igralo po kiši, blatnjavom i dijelom vodom pokrivenom terenu, uz temperaturu od 3 do 4 stupnja Celzijevih. Uz mali broj gledatelja utakmica je završila bez pobjednika, rezultatom 2:2.

Gosti su vrlo rano došli u vodstvo 0:1 golom Berishe, zatim su domaći golom Malnara izjednačili na 1:1. Golom Plešea domaćin je poveo 2:1, a gosti su pet minuta prije kraja utakmice izjednačili na 2:2 golom Azirija.

Trener Ljubičić je istaknuo kako se po ovakvom terenu vrlo teško igralo i tijekom utakmice domaćin je imao još nekoliko izglednih prilika koje nije realizirao. Suci su uz vrlo teške uvijete na terenu solidno odradili svoj posao iako po mišljenju trenera Ljubičića nisu svirali barem jedan penal, čistu ruku gostiju u kaznenom prostoru.

Prvi bod Poletu, prvi golovi Poleta nakon jednog gola danog Risnjaku u 3. kolu uspjeh su za domaćina jer je dosad bio bez bodova i pobjede s 13 golova primljenih i jednim danim. Ekipa je mlada, bez iskustva, baza su domaći igrači te ih svakako treba podržati u radu i nastojanju da kroz određeno vrijeme, s više iskustva dođu do boljih rezultata. Seniorskoj utakmici prethodila je utakmica pionira koja je završila pobjedom domaće ekipe od 4:0.