Skrad je nakon zatvaranja caffe bara u kuglani u travnju nakon dva i pol mjeseca ponovno dobio jedan ugostiteljski objekt koji će svojim otvaranjem privući stare i nove goste. Novi zakupac UO „Solti“, vlasnik Anton Štimac, nakon preuređenja i čekanja na brojne papire ovog je vikenda otvorio vrata Caffea „Play“ u kuglani.

Simboličnog imena „Igraj“ ovaj caffe bar očekuje kako kuglače tako i druge goste koji žele provesti dio svog slobodnog vremena u ugodnom ambijentu ovog sportskog objekta. Mladi poduzetni zakupac lokala u kuglani Anton Štimac planira u skoro vrijeme, u jesen ugraditi sustav za pročišćavanje zraka kako bi bife bio i za nepušače i pušače.

Prvo sportsko krštenje objekt će imati 31. srpnja kada će se igrati turnir narodnim načinom (ekipa od pet igrača, s max 2 registrirana igrača te 2 puta 30 bacanja). Prijave su do 30. srpnja. Radno vrijeme lokala je od ponedjeljka do subote od 7,00 do 22,00 sata te nedjeljom i blagdanom od 8,00 do 22,00 sata.

Tko želi rekreativno kuglati sat stoji 35 kuna i treba sa sobom ponijeti sportsku opremu. Za sve informacije nazovite broj – 095 908 1927. Ovime je Skrad ponovno u sklopu kuglane dobio ugodno mjesto za jutarnju kavu i pokoje piće, odnosno za rekreativno bavljenje sportom, u ovom slučaju kuglanjem.