Osvojivši izbore u Skradu, nositelj liste i kandidat za predsjednika Općinskog vijeća Dubravko Grbac ocjenom izbornih rezultata želio je zahvaliti biračima Skrada.

„Sa velikim zadovoljstvom mogu ocijeniti rezultate izbora, koji su moram iskreno priznati, nadmašili naša očekivanja. Po prvi puta sve stranke, njih šest, su na izbore izašle samostalno, u takvim uvjetima bilo je doista teško procijeniti unaprijed rezultate. Mi kao stranka, SDP Skrada, s tri nestranačka kandidata, koji smo prvi put izašli samostalno na izbore, polučili smo odličan rezultat i osvojili više od 50% glasova biračkog tijela, odnosno većinu u Općinskom vijeću. Vjerujem da smo dobili jednu stabilnu vlas i da ćemo u iduće četiri godine realizirati zacrtane programe.

Naša orijentacija je turizam, da profunkcioniraju vojni objekti i poduzetnička zona, da se krene u izgradnju kanalizacijskog sustava…, nastavit ćemo rješavati sva pitanja koja naši građani postavljaju. Vjerujem da ćemo zalaganjem svih vijećnika ostvariti naše programe kao i kvalitetne dijelove programe drugih stranaka koji zavređuju pažnju i realizaciju. Ljudi koji su izabrani su garancija da ćemo zadano i ostvariti. Nadam s potpori ostalih subjekata, kako na razini Općine tako i Županije. Na kraju zahvaljujem svima koji su dali glas za Skrad, odnosno SDP-u Skrada. Vjerujem da je i moj dosadašnji rad doprinio postignutom rezultatu, iako je to teško procijeniti“, rekao je na kraju stari i novi predsjednik Općinskog vijeća Općine Skrad.

V.P. 5/06/2005.