24. Memorijal Josipa Blaževića Blaža pripao je kuglačima KK Goranin iz Delnica. Ovogodišnji turnir okupio je četiri kuglačke ekipe, KK Goranin Delnice, KK Goranka Ravna Gora i skradske ekipe, Skrad i Polet.

U domaćem okružju i uz podršku navijača, prisutne je pozdravio predsjednik KK Polet Dubravko Mance rekavši kako se svi, naročito sportaši sjećaju Blaža i njegovog rada u SD Polet. Nakon minute šutnje turnir je otvorio načelnik Općine Skrad Damir Grgurić pozdravivši obitelj Đaković i kuglače, svoje sumještane te goste koji su se okupili u kuglani Zeleni vir kako bi odali na 24. Memorijalnom kuglačkom turniru počast poginulom hrvatskom branitelju Josipu Blaževiću Blažu.. Tijekom natjecanja delegacije četiriju klubova, obitelj Đaković, načelnik Općine Damir Grgurić, predstavnici branitelja i Blaževi prijatelji položili su cvijeće i zapalili svijeće na njegovom grobu na mjesnom groblju.

Cjelodnevno natjecanje proteklo je u zanimljivim duelima ponajboljih kuglača 2. i 3. HKL. Na kraju prvo mjesto pripalo je Goraninu , drugo Skradu, treće Poletu i četvrto Goranki. Najbolji pojedinac današnjeg nadmetanja bio je Igor Petranović iz KK Goranin s srušenih 556 čunjeva. Završetkom natjecanja Hrvoje Đaković podijelio je priznanja ekipama, kuglačima Goranina prijelazni pehar te najboljem pojedincu Igoru Petranoviću. Završetkom Memorijala druženje je nastavljeno domjenkom u prostorijama Šumarije Skrad.