Učenici škole i djeca vrtića, većina skijaši Poleta protekle su subote sudjelovali na kross natjecanju „Kross dolinom Kupe“ u Brodu na Kupi. Rezultati su vrlo dobri, pa su tako vrtićarka Franka i Ela osvojile prvo i drugo mjesto, prvašice Lea i Barbara osvojile su prvo i treće mjesto, trećašice Lorena i Lana osvojile su prvo i drugo mjesto, trećaši Mateo i Ivan osvojili su treće i četvrto mjesto, četvrtaši Matija, Borna i Josip osvojili su drugo, treće i četvrto mjesto, u kategoriji petih i šestih razreda Borna i Lino osvojili su drugo i treće mjesto, te u kategoriji sedmih i osmih razreda Marko treće mjesto.

Ukupno su dječaci i djevojčice osvojili druga mjesta što je odličan rezultat. Skijašima je samo natjecanje bilo uvod u novu skijašku sezonu koja ih očekuje te dobar pokazatelj trenutnih mogućnosti a treneru pokazatelj opće fizičke pripremljenosti skijaša. Osvojene medalje i diplome skijašima dodatan su stimulans za nastavak sezone koja je za njih startala.

„Klub sa trenutno 17 aktivnih članova očekuje još bolje rezultate u novoj sezoni kao i veću podršku lokalne zajednice, ali i uključivanje još nekoliko djece za koje trener Vjekoslav Pintar smatra da su nadareni za sport i koji bi vrlo brzo uspješno proskijali“, zaključuje predsjednik kluba Goran Naglić.