Nastup grupe Film i Jure Stublića u SRC Skradska draga, koji je okupio velik broj posjetitelja, benda nastalog 1979. godine kao novovalni band sastavljen od dečkiju iz Zagreba, bio je vrhunac subotnjeg Woodrock koncerta.

U starim, ali i novijim hitovima Jure Stublića i grupe Film, publika je mogla uživati oko dva sata. Članovi benda nisu štedjeli glas kao i Jura Stublić, te su svojim glazbenim umijećem u završnom dijelu koncerta uz hitove Sjećam se prvog poljupca, Doći ću ti u snovima, Kad si mlad, Zamisli život u ritmu muzike za ples, Ljubav je zakon, Bili cvitak… zagrijali prisutne u Skradskoj dragi.

Za zagrijavanje noćne atmosfere zadužene su bile dvije predgrupe. Koncert je iza 20 sati otvorio rock bend Keops iz Rijeke. Dobrog starog rocka nije nedostajalo te su po nastupu Stublića i Filma mladi nastavili guštati uz bend Tight Grips iz Karlovca.

Woodrock 9 bio je događaj koji nisu propustili brojni Gorani ali i poklonici dobrog rocka iz šire regije. Udruga mladih „Initium“ je odradila odličan posao, posebno organizacijski ali i svojim odnosom prema svima koji su večernju subotu i dio nedjeljne noći proveli u Skradskoj dragi.

Woodrock 9 bio je organizacijski dosada najbolji koncert održan u Skradu, organizator može biti zadovoljan jer su i posjetioci osjetili njihovu brigu za njih, od organizacije parkinga, prijevoza gostiju iz centra Skrada te ljubaznosti domaćina…

Woodrock će iduće godine slaviti jubilarnu godišnjicu i vidjet ćemo ubrzo što mladi Skrada spremaju za desetku,…možda Opća opasnost, Psihomodo Pop, Prljavce ili Parni valjak…