Nogometna utakmica godine, ovaj puta malonogometna, odigrala se uz proslavu Dana Općine Skrad. Veterani juniora i seniora, igrači koji su igrali nogomet 1980-ih godina, odigrali su utakmicu po lijepom sunčanom vremenu u subotu 5. kolovoza u 18,00 sati u Skradskoj dragi.

Pozivu se odazvalo oko 20 igrača obje ekipe, a igralo je 9 seniora i 10 juniora. Za veterane juniore su igrali: Crnković Darko, Mulc žarko, Rački Miro, Malnar Zlatko, Crnković Damir, Šnajdar Tomislav, Naglić Goran, Mance Dubravko, Malnar Dražen i Josip Kruljac a za seniore: Tomljanović Mladen, Grgurić Damir, Pintar Vjekoslav, Mance Anton, Kruljac Matija, Šporčić Viktor, Jakovac Nenad, Ribić Davor. Mulc Anton i Branimir Grgurić.

Utakmicu je sudio Vjekoslav Ljubičić a nakon 40 minuta šesta utakmica, u obostrano dobroj i korektnoj igri, završena je rezultatom 3:3.

Nakon šest utakmica skor je 3:2 u pobjedama za juniore, uz jednu neriješenu utakmicu, no ako se gleda samo regularni dio igre, bez penala, tada su u prednosti seniori s dvije pobjede i četiri neodlučna rezultata, jer su juniori tri utakmice dobili nakon izvođenja penala.

Druženje je nastavljeno domjenkom ispred klupskih prostorija NK Poleta.