Skrad i njegovi žitelji od ponedjeljka opet imaju mogućnost kupovine hrane i drugih proizvoda u preuređenom prostoru Trgovina Krk ispod Doma kulture u centru mjesta. Preuređenjem, koje je trajalo skoro oko mjesec dana, prostor trgovine je uvećan za oko 25 kvadratnih metara, na nešto više od 90 kvadrata.

Do trgovine je i skladišni prostor te uredski prostor sa sanitarnim čvorom veličine oko 30 kvadrata. Ovime su kupci dobili lijepo uređenu i prostranu trgovinu mješovitom robom, najviše prehranom, u kojoj su odjeljci voća, krušnih i mliječnih proizvoda, higijenskog materijala, sokova, alkoholnog pića, konzervirane i smrznute hrane, slatkih i slanih proizvoda, brašnastih proizvoda, sredstava za čišćenje, pranje i održavanje higijene… Iz prvih reakcija starih, stalnih kupaca trgovine Krk svi su jedva dočekali da se novouređena trgovina otvori a ulaskom u nju oduševila ih je prostranost i pristupačnost artiklima, naravno uz ljubazno osoblje trgovine.

Kupci koji gravitiraju Skradu preuređenjem ove trgovine dobili su više nego ugodan prodajni prostor u kojem će se naći za svakog ponešto, u kojem radi pet zaposlenih prodavačica koje rade od ponedjeljka do subote od 6 do 19 sati te nedjeljom od 7 do 12 sati …