Izborna skupština NK Polet Skrad održana u Domu kulture dala je jednoglasnu podršku novom Izvršnom odboru kluba pa je tako za predsjednika izabran Jurica Štivičić, za tajnika Vjeran Brenc, za članove Toni Čota, Goran Naglić i Vjekoslav Ljubičić.

Uz goste Branka Kajfeša, predstavnika HNS-a, načelnika Općine Damira Grgurića i predsjednika Općinskog vijeća Ivana Crnkovića te članova kluba i igrača seniora i pionira izvješće o radu kluba iznio je Dražen Marković, naglasivši da su pioniri bili Prvaci C skupine u sezoni 2013.-2014. te im je predstavnik HNS-a Branko Kaješ predao pehar te lopte, dok ih je klub nagradio slikom te dresom s prigodnim natpisom.

Seniori su bili manje uspješni nego pioniri a jesen ovogodišnje sezone su podbacile obje ekipe. Financijski su nogometaši raspolagali s oko 60 tisuća kn što su i utrošili. Uz donijete izmjene Statuta izabrano je novo rukovodstvo a potom se skupu obratio načelnik Grgurić rekavši kako igrači trebaju više trenirati, više se držati zajedništva, ako su igrači fizički spremni lakše je igrati i doći do rezultata. Klub treba voljeti i na terenu to treba pokazati. Općina će vas podupirati koliko čete vi davati na terenu.

Kajfeš je dodao kako se divi klubu koji je egzistirao s tako malo novca, jer županijski klubovi troše od 100 do 150 tisuća kn godišnje. Pomoć HNS-a ćete imati i pomagat ćemo vas koliko možemo.

Član Izvršnog odbora Čota inzistirat će u svom mandatu na ponašanju igrača tijekom utakmica jer igrači predstavljaju mjesto i klub u kojem žive i rade. Tražit ću rad, red i disciplinu.

Novi predsjednik Štivičić zaključio je kako će se i on i članovi odbora potruditi da klub krene naprijed, prema gore ali morat će se glave staviti zajedno ako se to želi.

Da bi klub funkcionirao od svih članova kluba, naročito igrača tražit će se ozbiljniji pristup radu, pristup treningu i utakmicama, a to može vratiti potom i Skrajane na utakmice, ali i zadovoljnija lica igrača nakon utakmica.