Na kuglani Zeleni vir u Skradu održan je prvi susret najmlađih kuglača KK Poleta Skrad i KK Goranina iz Delnica. Kako Polet ima kuglače mlađih uzrasta a Goranin malo starijih utakmica je odigrana u mješovitim parovima. Za jednu i drugu momčad nastupilo je po devet igrača, za Polet učenici petog i šestog razreda osnovne škole Mance, Gotzmann, Zibar, Štefančić, Kruljac, Tomljenović, braća Margeta i Mikešić a za Goranin učenici sedmog razreda Latinović, Jakovac, Petranović, Matejčić, Krištof, Frlan, Žauhar, Janeš, Marković i Mrle. Ekipu Poleta vodili su treneri dr. Josip Skender i Dubravko Mance a Goranin Damir Matković, Elio Peršić i Dražen Tomić. Uz podršku brojnih roditelja utakmica je odigrana s puno žara, volje, borbenosti. Mlađi su bacali 2 puta 30 u pune a stariji 2 puta 30 sa čišćenjem (15+15).

Kako kazuju treneri ovo je početak jedne međusobne suradnje i susreta jer klubovi dobivaju podmladak, buduće kuglače prvih ekipa, a s druge strane mladima se omogućilo bavljenje još jednim sportom u dotičnim sredinama. Rezultat današnjeg natjecanja bio je 3:2 za prvu miješanu ekipu Poleta i Goranina. Uzvrat se planira već iza Nove godine u Delnicama.

Skradski malo stariji kuglači Lovro Tomljenović, Dario Injić, Mario Injić, Ivan Burić i Leopold Jurković, kadeti i mlađi juniori, kategorije U-14 i U-18 trebali bi nastupiti na pojedinačnom državnom prvenstvu u Zagrebu u siječnju no o tome će odlučiti struka.