Protekle subote kuglači Skrada obilježili su značajan jubilej, deset godina djelovanja. Povodom toga na kuglani u Skradu održan je turnir na kojem su nastupile četiri ekipe, kuglači KK Ponikve iz Zagreba, kuglači KK Poleta iz Skrada te prva i druga ekipa KK Skrada.

Turnir je otvorio predsjednik KK Skrada Anton Močan koji je rekao kako su u proteklih 10 godina imali uspona i padova, ali su na kraju došli do 2. Kuglačke lige zapad u kojoj će nastupati zajedno s kuglačima Poleta, starijeg skradskog kluba.

Nakon odigranih utakmica prvo mjesto je pripalo kuglačima Ponikva (3275 čunjeva), drugi su bili kuglači Poleta (3248), treći prva ekipa Skrada (3200) i četvrti druga ekipa Skrada (3153).

Najbolji pojedinci današnjeg turnira bili su Jeličić i Vic (oba Polet) s 574 srušena čunja, Karadža (Ponikve) 568 čunjeva, Marko (Ponikve) i Močan (Skrad) 560 čunjeva, Krajačić (Ponikve) 551 čunj…

Na kraju turnira zahvalnice najboljima predao je načelnik Općine Skrad Damir Grgurić koji je uz to čestitao vrijednu godišnjicu slavljeniku. Predstavnici KK Ponikve i KK Poleta čestitali su kuglačima Skrada 10 godina rada i Močanu uručili priznanja. Na kraju je predsjednik Močan uručio Saši Gorupiću priznanje kao najboljem igraču KK Skrada u prošloj kuglačkoj sezoni 2011-2012. Turnir je zaključen domjenkom.

POBJEDNICI TURNIRA KK PONIKVE