U Skradskoj dragi protekle subote održan je nogometni Memorijal Mario Naglić Joga i boćarski turnir uz Dan Općine Skrad.

Na igralištu Skradska draga odigran je tradicionalni turnir Mario Naglić Joga u nogometu na kojem su nastupile ekipe Poleta, Goranke, Gomirja i gostiju iz Kalinovca. U kvalifikacijama Polet je pobijedio Gomirje 5:1 dok je Goranka izgubila od Kalinovca 0:1. U utakmici za treće mjesto Gomirje je pobijedilo Goranku nakon izvođenja penala s 3:1, dok je Kalinovac pobijedio u finalu Polet s 2:0.

Najboljim igračem proglašen je Karlo Kovačić te golmanom Dario Pecikozić, oba iz NK Kalinovac. Pehare najboljima predali su roditelji, otac Damir i majka Jadranka koja se na kraju zahvalila NK Poletu na organizaciji Memorijala te rekla kako ovime živi i ne blijedi sjećanje na njihovog sina Maria.

U isto vrijeme na boćališta uz svlačionice NK Polet izašlo je osam ekipa koje su bile podijeljene u dvije grupe te su se nakon razigravanja u polufinale plasirale ekipe Intera, Ravne Gore, Generacije i Bobija. Nakon polufinalnih borbi u finale su se plasirali Inter i Ravna Gora, dok su za treće i četvrto mjesto igrale ekipe Generacije i Bibi. U finalu su na kraju cjelodnevnog nadmetanja boćari Intera pobijedili Ravnu Goru s 13:7 dok je za treće mjesto Generacija s 13:10 pobijedila Bobi koji su nagrađeni peharima, medaljama i novčanim nagradama. Tijekom dana održano je natjecanje u izbijanju i bližanju te su pehare osvojili Branimir Despotović i Cvetko Burić.

Fotografije s oba natjecanja pogledajte na facebook stranici:

http://www.facebook.com/pages/Skradcom/152485858147608?ref=hl