Prvo događanje uz Dan Općine Skrad bio je malonogometni turnir „Svi za Dejana“ u Skradskoj dragi posvećen Dejanu Crnkoviću, mladiću koji je bio aktivan u skradskom DVD-u i sveprisutan u životu mladih Skrada. Na turniru su nastupile ekipe FC Park, NK Polet, DVD Skrad, Initium i Školski, njegovi razredni kolege iz Osnovne škole. Prije turnira članovi ekipa i prijatelji položili su cvijeće i zapalili svijeće na grobu Dejana Crnkovića. Turniru su nazočili Dejanovi roditelji Gordan i Lovorka te sestra Ana.

Nakon odigranih deset vrlo zanimljivih utakmica pobjednici trećeg turnira s sedam bodova su nogometaši DVD-a Skrad, drugi su bili nogometaši FC Parka s pet bodova, treći NK Poleta također s pet bodova, četvrti Školskog i peti Initiuma s po jednim bodom. Najboljim golmanom proglašen je Vjekoslav Ljubičić a najbolji strijelac turnira je bio Mate Tomljenović.

Turnir je organizirao NK Polet uz potporu Općine Skrad te su ekipe i najbolji pojedinci nagrađeni peharima koje je podijelila Dejanova majka Lovorka. Da bi ugođaj bio na visini pobrinuli su se kuhari Krešo Đaković i Vlastimir Arbanas, koji su večer prije pripremili odličan gulaš, te volonterke na šanku Matea i Iva.