Nogometaši su dočekali i drugu pobjedu u ovoj sezoni pobijedivši nogometaše Mrkoplja. Utakmica je završila rezultatom 3:2, u kojoj su golove za domaćina dali Tomislav Brenc, Goran Kesić i David Ožbolt, dok su za goste zabili Ivan Čop i Ivan Ban.

Prvo poluvrijeme je proteklo u boljoj igri Poleta, s jednom izrazitom šansom Renata Štimca. Jednu ruku gostiju u kaznenom prostoru domaći su nogometaši realizirali pogotkom Brenca. Početak drugog poluvremena je pripao gostujućim igračima koji su izjednačili golom Čopa, no s dva gola, Kesića iz jedanaesterca i Ožbolta, Polet povećava vodstvo na 3:1. Golom Bana Mrkopalj ublažava vodstvo domaćih igrača i to je bilo sve što su mogli učiniti protiv danas raspoloženih igrača Poleta.

Domaći su nogometaši ove nedjelje pružili jednu od najboljih igara u ovoj sezoni i zasluženo su pobijedili i uzeli tri boda. Usprkos hladnom vremenu i snijegom oko igrališta za pohvaliti je požrtvovnost igrača koji su u fer i sportskoj utakmici odigrali tešku utakmicu, jer igralo se po dijelom blatnjavom terenu, te suca koji je dobro vodio današnji susret.

Navijači su ove nedjelje opet mogli malo uživati u dobroj igri domaćih igrača te golovima domaće momčadi.