Hladnoće koje su vladale u veljači su iza žitelja Skrada. Pomalo se zbrajaju štete no po prvim procjenama one nisu velike. Najviše „štete“ imao je Proračun Općine jer su se znatna sredstva utrošila za čišćenje i posipavanje lokalnih cesta te dodatno grijanje općinske zgrade i Doma kulture u kojima su poslovni prostori.

Hladnoća je prouzročila i smrzavanje cijevi vodovoda u dijelu naselja Veliko Selce i tom prilikom je sedam obitelji ostalo dva tjedna bez pitke vode. Još nema informacija o kvarovima na vodomjerima ili kućnim instalacijama u kućama koje su prazne, u kojima nitko ne živi jer su one i uzrokovale probleme s vodom mještana Velikog Selca.

Krajem ovog tjedna pukla je i glavna vodovodna cijev koja snabdijeva vodom dio Goranske i ulice Ivana Gorana Kovačića, prema željezničkoj stanici, tako da su žitelji do otklanjanja kvara bili bez vode jedan dan.

Može se zaključiti da je Komunalac svoj posao u Skradu odradio dobro i njihove intervencije su bile pravovremene i učinkovite koliko je to vrijeme dopuštalo.