U uvjetima pandemije coronavirusa COVID19, poštujući sve propisane mjere, a nakon dvogodišnje stanke uzrokovane pandemijom COVID primorsko-goranski vatrogasci uspješno su organizirali županijsko vatrogasno natjecanje pomlatka i mladeži Primorsko-goranske županije. Domaćin natjecanja bilo je Dobrovoljno vatrogasno društvo Halubjan iz Viškova. Natjecanje je održano 9. listopada 2020. godine, na nogometnom stadionu NK „Halubjan” u Brnasima – Viškovo. Nastupilo je 27 natjecateljskih odjeljenja iz čitave županije a skradski mladi vatrogasci osvojili su dva prva mjesta,  jedno drugo mjesto i

U kategoriji pomlatka nastupilo je 13 natjecateljskih odjeljenja; osam u muškoj konkurenciji i tri u ženskoj konkurenciji. Jedno natjecateljsko odjeljenje nastupilo je izvan konkurencije. U ovoj kategoriji natječu se djeca od 6 do navršenih 12 godina (rođeni tijekom 2009. godine).

Najbolji rezultat u kategoriji muškog pomlatka ostvarilo je natjecateljsko odjeljenje DVD-a Skrad 1, za kojima je slijedilo odjeljenje DVD-a Brod Moravice, a treće mjesto osvojilo je prvo odjeljenje ekipe DVD Škrljevo.

Najbolji rezultat u kategoriji ženskog pomlatka ostvarilo je odjeljenje DVD-a Skrad, za kojima slijede odjeljenje DVD-a Drenova te DVD-a Sušak.

U kategoriji mladeži nastupilo je deset natjecateljskih odjeljenja; osam u muškoj konkurenciji, a dva u ženskoj konkurenciji. U kategoriji vatrogasne mladeži natječu se mladi od 12 do navršenih 16 godina (rođeni tijekom 2005. godine).

Najbolji rezultat u kategoriji muške mladeži ostvarilo je natjecateljsko odjeljenje DVD-a Delnice. Drugo mjesto osvojilo je natjecateljsko odjeljenje DVD-a Skrad, dok je treće mjesto osvojilo natjecateljsko odjeljenje DVD-a Klana.

U kategoriji ženske mladeži prvo mjesto osvojile su članice natjecateljskog odjeljenja DVD-a Lokve, dok su drugo mjesto osvojile natjecateljice DVD-a Klana.