Skradski HDZ predstavio je na konferenciji za medije svoju listu za lokalne izbore 2021.

Na čelu liste je Damir Grgurić, dosadašnji načelnik, koji je i kandidat za načelnika Općine. Kandidati za Općinsko vijeće su: Natali Ribić, Ivan Crnković, Dubravko Mance, Josip Jurković, Tonček Kezele, Elena Cindrić, Saša Gorupić i Ivan Vrbanac.

U planu aktivnosti za period 2021-2025. godina uz razvoj turizma ističu se Cesta Zeleni vir, Vidikovac Perić, Centar za rekreaciju Skradska draga, Uređenje doma Rogi, Sanjkalište u centru mjesta, Uređenje hotela Zeleni vir…

Što se tiče života mladih predviđena je Pomoć od 50 tisuća kuna za kupnju nekretnine, Besplatan vrtić za sve, Sufinanciranje jaslica, Uređenje kuhinje u sklopu vrtića te Uređenje fasade stare školske zgrade vrtića.

Na području komunalnih djelatnosti predviđa se,  Završetak kanalizacije do Donje Dobre i spajanje na pročistač,  Uređenje gornjeg parkirališta, Završetak vatrogasne garaže, Početak asfaltiranja ceste prema selu Rogi, Rekonstrukcija i asfaltiranje ceste za Bukov vrh, Otvorenje benzinske pumpe, Izmjena rasvjete sa led sijalicama, Postavljanje autobusne čekaonice, Uređenje groblja Skrad – potporni zid i ograda, Obnova obiteljskih kuća kreće dalje te Uređenje ulice Vladimira Nazora te Ceste na Velikom Selcu.

U Socijalnom programu program Zaželi ide dalje, kao i program Geronto domaćica, prijevoz bolesnih i potrebitih u zdravstvene ustanove te pomoć u ogrijevu…

U obraćanju žiteljima Skrada, naglasak je stavljen na poboljšanje života žitelja Općine Skrad.