Koncert Zabranjenog Pušenja u SRC Skradska draga okupio je nemali broj posjetitelja, procjenjuje se oko 500 mladih i starijih štovatelja rocka, benda nastalog 1980. godine kao klasičan “garage” band sastavljen od klinaca koji su zajedno išli u sarajevsku II gimnaziju.

U starim, ali i hitovima sa novog albuma Zabranjenog pušenja,  albuma Karamba! uživali su posjetioci koncerta. Pjesme s albuma, Pravi omladinac vazda piše antidržavne parole (“Čovjek starog kova”),  Samo budi čovjek, radi, kloni se velikih djela, samo želim da hodaš kroz život uzdignuta čela (“Uzdignuta čela”),  Ne okreći se sine, pusti neka laju, što više mrze kraće će da traju (“Ne okreći se, sine”),  Ratna generacija, svakom sistemu sekiracija (“Ratna generacija”),  Da bi para bilo taman, droga samo za Božić i Bajram (“Štrajk”), Ne cijeniš li život, nisi ga ni zaslužio (“Vrijeme igrača”), te stari hitovi poput „Možeš imat moje tijelo…“, “Jugo 45”, “Poso, kuća, birtija”, “Pupoljak“… pjevali su se u nedjeljnu noć u Skradskoj dragi.

Publika je mogla uživati u nedjeljnoj noći a članovi benda nisu štedjeli glas i glazbeno umijeće držeći mlade i starije u glazbenoj ekstazi pjesmama koje odražavaju priču i zbilju stvarnog života malog čovjeka s „Balkan“ prostora.

Za zagrijavanje noćne atmosfere zadužena je bila  predgrupa Compass  bend koji čine dečki iz Gorskog kotara. Dobrog starog rocka nije nedostajalo…

Woodrock 12 bio je događaj koji nisu propustili brojni Gorani ali i poklonici dobrog rocka iz šire regije. Udruga mladih „Initium“ odradila je odličan posao, posebno organizacijski ali i ponovnim dovođenjem Zabranjenog pušenja koji su, uz toplu noć, raspjevali publiku svojim hitovima.

Woodrock 12 bio je još jedan odličan koncert održan u Skradu, organizator može biti zadovoljan jer su i posjetioci osjetili njihovu brigu za njih, od organizacije parkinga, prijevoza gostiju iz centra Skrada te ljubaznosti domaćina…

Woodrock je opet za godinu dana i vidjet ćemo ubrzo što mladi Skrada spremaju za trinajsticu…